Studio Blomm

Jouw foto(’s) verwerkt tot uniek kunstwerk.

voorbeelden bestellen

Veelgestelde vragen:

- Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang? -

Reguliere bestellingen worden binnen 8 werkdagen bij je thuis bezorgd. Haast? Geef dat bij je bestelling aan & we trachten het werk binnen 4 werkdagen bij je thuis te krijgen.

- KRIJG IK EERST EEN ONTWERP TE ZIEN VOORDAT IK BETAAL? -

Jazeker! Je krijgt eerst per mail een digitale opzet toegestuurd. Deze opzet vormt de basis van het kunstwerk. Na jouw akkoord & betaling gaat Blomm er mee aan de slag.

- WAT VOOR FOTO('S) ZIJN GOED TE GEBRUIKEN VOOR EEN KUNSTWERK? -

Kies bij voorkeur een rustige en duidelijke foto. Zorg er daarnaast voor dat de foto scherp is en het afbeeldingsbestand een hoge resolutie heeft. Heb je een foto maar geen goede scanner? Stuur je foto naar ons toe & wij scannen deze in.

- IK WIL GRAAG MEER DAN 1 FOTO TOEVOEGEN, IS DAT OOK MOGELIJK? -

Dat kan tot max 6 foto’s. Stuur je foto’s naar info@studioblomm.nl met je wensen en er wordt een digitale opzet van het kunstwerk gemaakt.

- WAT VOOR FORMAAT KAN IK KIEZEN? -

Standaard kun je uit 8 formaten kiezen. Echter, zolang de resolutie van de foto het toelaat is ieder formaat mogelijk. Denk ook aan waar je het wil hangen: grote muren vragen om grote werken. Een foto op het nachtkastje juist niet.

- KAN IK OOK EEN CADEAUBON GEVEN? -

Blomm verstrekt inderdaad cadeaubonnen. Stuur een mail met je adresgegevens & het gewenste bedrag naar info@studioblomm.nl en de bon wordt naar je toegestuurd. Op de cadeaubon staat een unieke code die de gelukkige ontvanger bij zijn/haar bestelling kan opgeven. De bonnen zijn tot 1 jaar na uitgifte geldig.

- KAN IK EEN VOORKEUR VOOR KLEUR OP HET KUNSTWERK AANGEVEN? -

Geen probleem. Vul bij je bestelling je voorkeur voor kleur aan & er wordt rekening mee gehouden.

- IK HEB ZELF GEEN GESCHIKTE FOTO, MAAR WIL WEL GRAAG EEN WERK KADO GEVEN. IS DAT OOK MOGELIJK? -

Ja. Kijk eens in onze shop voor mooie kunstwerken in diverse kleuren en formaten!

- HOE VOEG IK TEKST TOE AAN HET KUNSTWERK? -

Vul op het bestelformulier bij ‘toevoeging tekst’ je tekst in & wij zorgen ervoor dat deze wordt verwerkt. Houd het kort en krachtig tot maximaal 20 karakters.