Studio Blomm

Jouw foto(’s) verwerkt tot uniek kunstwerk.

voorbeelden bestellen

Hoe werkt het?

1. Het begint bij jou! Laat je email adres achter op de website. Je ontvangt direct een bevestingsmail met bestelformulier. (Let op je junk inbox!) Vul het bestelformulier in de mail in en voeg je foto(’s) toe. Zorg bij de selectie voor een rustige en duidelijke foto, het liefst in zo hoog mogelijke resolutie. Heel fijn!

2. Nu is het aan Studio Blomm. Er wordt een digitale opzet van jouw foto gemaakt. Hierbij wordt de compositie bepaald, er worden al wat kleuren en contrast aan je foto toegevoegd. De digitale opzet krijg je per mail toegestuurd, inclusief factuur en betalingslink.

3. Vind je het wat? Of zie je graag nog wat veranderd? Nu is het moment dat te laten weten! Mail of je al dan niet akkoord bent & de eventuele aanpassingen kunnen direct worden doorgevoerd. Na betaling wordt er met het werk begonnen. Time for some magic...

4. Door middel van schilder- en collagetechnieken wordt het werk gemaakt: een uniek, gelaagd kunstwerk op hout met luxe gelakte coating. De foto loopt door aan de zijkanten van het kunstwerk. Het werk wordt na bestelling binnen 8 werkdagen goed verpakt gratis bij je bezorgd.

Wat is het resultaat?

Het exacte eindresultaat blijft voor elke foto altijd een beetje spannend, omdat het werk deels geschilderd is. Ieder werk wordt in ieder geval gemaakt op 15 mm multiplex en voorzien van laklaag en een ophangsysteem. En het resultaat is altijd bijzonder!

Prijzen & maten

Om de keuze voor jou wat makkelijker te maken zijn er 8 standaard maten voor de kunstwerken:
15 x 15 cm = € 40,-
30 x 30 cm = € 60,-
50 x 50 cm = € 120,-
50 x 70 cm = € 150,-
70 x 70 cm = € 190,-
70 x 90 cm = € 240,-
90 x 90 cm = € 240,-
120 x 120 cm = € 450,-
Echter, zolang de fotokwaliteit het toelaat zijn alle formaten mogelijk! Stuur je wensen voor het formaat mee met je bestelling en er wordt een op maat gemaakte factuur gemaakt.

Cadeaubonnen:

Wil je graag een cadeaubon geven? Dat kan! Studio Blomm heeft cadeaubonnen in alle gewenste bedragen, dus voor ieder wat wils! Op iedere bon staat een unieke code die correspondeert met het betaalde bedrag & die bij de bestelling opgegeven kan worden.
Stuur een mail met je wensen voor de cadeaubon naar info@studioblomm.nl